Levering: 79 kr. - Levering med omdeling  
Din ordre afsendes idag - Bestil inden 17:45 mandag-torsdag og 15:45 fredag  
×

Indledning
vvsfittings.dk ejes og drives af:

vvsfittings ApS
CVR-nr. 37831336
Ringivevej 95
7323 Give
Telefon +45 71 74 75 08
E-mail: info@vvsfittings.dk 

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på vvsfittings.dk til levering i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Fragt
Alle ordrer vi afsender bliver pålagt et fragtgebyr på DKK 79,- uanset ordrens størrelse, vægt og antal produkter. Vi tilbyder ikke fragt til udlandet - herunder Grønland og Færøerne.


Levering
Varer sendes igennem DHL, Post Danmark eller med fragtmand. Den forventede leveringstid er 1-5 dage.
I tilfælde af at en eller flere varer er i restordre, vil vi oftest sende de øvrige varer med det samme.
Ved levering med fragtbil finder leveringen sted ved første dør i stueetage og varerne vil ikke blive båret op til øvre etager. Er du ikke hjemme ved leveringen med fragtmand, er der betalt for en ekstra udkørsel. Leveringstiden er angivet i hverdage!

Modtagelse
Når du modtager varen bør du med det samme undersøger, om den er intakt. Er varen behæftet med fejl og mangler, eller har du andre reklamationer, bedes du venligst kontakte os med det samme. Dette vil lette reklamationssagen betydeligt.

Når varen modtages, bør den med det samme kontrolleres for skader opstået i forbindelse med transport. Jo hurtigere der reklameres, jo nemmere er det at løfte bevisbyrden for, at der er tale om en transportskade. Transportskader bør anmeldes inden for 7 hverdage til Post Danmark eller fragtmanden. Derfor husk også at kontrollere dine varer for usynlige defekter, da dette bør meddeles vvsfittings.dk inden 7 dage. Overskridelse af denne dato kan medføre at fragtselskaberne afviser at håndtere fragtskaden og kan svække din bevisbyrde betydeligt.

 

14 dages fortrydelsesret
Når du handler på vvsfittings.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på (som du ville have mulighed for i en fysisk butik). For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan sende en mail til kundeservice@vvsfittings.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Fortrydelsesret gælder ikke for erhvervskøb.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til vort returlager:

Netkurven ApS
att: Returlager
Ringivevej 95
7323 Give

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Den originale produkt-emballage skal være i en sådan stand, at videresalg er muligt, da produtk-emballagen repræsenterer en værdi for varen, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse (samt varedata), som er nødvendig information til andre kunder ifbm. videresalg. Derfor anbefales det at der ikke tapes eller skrives direkte på emballagen eller påsættes frimærker samt post -eller fragtlabels mv. 
Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Pakker sendt retur som "modtager betaler", u/franco, "pakke uden omdeling" etc. vil ikke blive modtaget/afhentet.

VIGTIGT
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har givet os besked om, at du har fortrudt Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. De fleste varer (0-20 kg.) kan sendes retur med Post Danmark til priser fra ca.  9 - 200 kr. Har du bestilt f.eks langgods over 2 meter (strømskinner, kabelkanaler, ventilationsrør, kloakrør mm.), må der forventes højere priser på returfragt. Det gælder også større materiel (stykgods/pallegods) som f.eks. ventilationsanlæg, varmefyr, radiatorer, badeværelsesmøbler mm. For langgods, stykgods og pallegods må der forventes priser fra ca. 200 - 2000 kr. for returfragt.

 

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Beløbet bliver overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med senest 14 dage efter, du har givet os besked om din returnering. Har du f.eks betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Beløbet kan tilbageholdes indtil varen er modtaget og kontrolleret eller der er fremlagt dokumentation for for, at varen er returneret. Ved begrundet mistanke, kan vvsfittings.dk vælge at tilbageholde beløbet, selv om der er fremlagt dokumentation og først tilbageføre beløbet straks varen er modtaget og kontrolleret. Ekstra omkostninger som følge af, at du har valgt en dyrere forsendelsesmåde end standard-forsendelsesmetoden, skal ikke tilbagebetales.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist (værdiforringelse). Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

  • du reelt har taget varen i brug på anden måde end det f.eks. havde været muligt i en fysisk butik
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den - du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.
  • den originale emballage ikke er i en sådan stand, at videresalg er muligt, da emballagen repræsenterer en værdi for varen, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse (samt varedata), som er nødvendig information til andre kunder ifbm. videresalg.

 

Reklamation
Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne for varekøb. Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.

Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal kontakte os inden for ”rimelig tid ”Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og hvis du reklamerer inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Sådan reklamerer du:

  1. kontakt os på kundeservice@vvsfittings.dk / 71 74 75 08.
  2. Afvent at vi kontakter dig med returadresse, da varerne ikke altid skal sendes til vores adresse.

I nogle tilfælde skal en defekt vare sendes direkte til Producenten/Grossisten

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen ikke berettiget skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse. Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkosninger samt evt. track and trace nummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

vvsfittings.dk's ansvar for skade på køber, dennes nærmeste, gods, forretningsforbindelser m.v. begrænses til forhold, der skyldes grov uagtsomhed fra vvsfittings.dk's side, samt ansvar fastsat i almindelige, ufravigelige erstatningsregler.


Betaling og sikkerhed

Hos os kan du betale med Dankort, Visa/Dankort, eDankort, Diners Club, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron og JCB. Du kan også handle med MobilePay. SSL (Secure Socket Layer) hedder den godkendte protokol dine data krypteres med. Vi opbevarer eller gemmer aldrig dine kortoplysninger.

Betalingskortgebyrer betaler vi, der er ingen kortgebyr på betalinger for dig som kunde.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Persondatapolitik og anvendelse af cookies

vvsfittings.dk har fokus på at beskytte vores kunders data, og vi beder dig kun registrere et minimum af informationer ved bestilling (Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse), for at vi kan sende varer til dig.

Personoplysningerne registreres hos Netkurven ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på vvsfittings.dk er Christian Kornmaaler. 

Følgende retningslinier gælder for håndtering af data og oplysninger hos vvsfittings.dk:

  • vvsfittings.dk videregiver ikke personhenførbare data (navn, adresse, telefon, e-mail) til tredjepart (dog undtaget Post Danmark og andre logistikpartnere).
  • Du kan helt anonymt besøge vvsfittings.dk. Kun når du selv indtaster personhenførbare data (f.eks. ved bestilling), modtager vvsfittings.dk personlige oplysninger om dig.
  • Ved henvendelse til vvsfittings.dk (info@vvsfittings.dk) kan du til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger vvsfittings.dk har omkring dig og evt. få dem slettet (jf. persondatabehandlingsloven).
  • vvsfittings.dk får aldrig adgang til indtastede informationer omkring betalingskort. Alle transaktioner håndteres krypteret igennem Nets Denmark A/S (PBS).

Hvilke informationer indsamler vvsfittings.dk?
Når du bestiller varer på vvsfittings.dk, beder vi dig indtaste de oplysninger, som skal bruges for at kunne levere varer til din adresse og sende dig en faktura pr. e-mail efterfølgende.

Disse data indhentes på bestillingssiden, hvor du selv indtaster dem. Vi gemmer disse oplysninger i 5 år (medmindre du selv beder om at få dem slettet). vvsfittings.dk benytter statistikværktøjet Google Analytics for anonymt at kunne indsamle information omkring besøgenes adfærd, mest besøgte sider mm. Dette gøres for at kunne optimere oplevelsen af hjemmesiden og markedsføring samt gøre det nemmere at benytte sidens funktioner.


Cookies

vvsfittings.dk anvender cookies. F.eks. benyttes der en cookie til at huske hvilke varer du har lagt i indkøbskurven inden bestilling. Desuden anvendes der cookies fra Google Analytics og Ad-partnere for at kunne måle resultater af markedsføring og målrette den. Alle former for brug af cookies foregår anonymt. Du kan til enhver tid vælge at slå brugen af cookies fra i din browser.


Generel samhandel
Samhandel mellem dig som kunde og vvsfittings.dk foregår ved, at du finder de ønskede varer på hjemmesiden og lægger dem i indkøbskurven, som der findes link til i øverste højre hjørne. Fra kurven kan du gå videre til punktet bestilling, hvor du bedes indtaste oplysninger, der gør det muligt for os at sende varerne frem til din ønskede adresse og efterfølgende sende en faktura (pr. e-mail) indeholdende dit navn, adresse og telefonnummer. Tilmed kan dataene bruges til at kontakte dig i tilfælde af at der er bemærkninger til det bestilte. Efter korrekt indtastning bedes du vælge leveringsform samt betalingsmetode. Derefter godkendes handelsbetingelser, og du føres videre til, hvis du har benyttet dig af kontooverførsel eller EAN nummer (kun offentlige institutioner). På betalingssiden bedes du indtaste dine kortoplysninger og bestillingen kan gennemføres. Du modtager herefter en bekræftelse pr. e-mail.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på vvsfittings.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.


Lovvalg og værneting
Køb af varer på vvsfittings.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@vvsvittings.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06.02.2018

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Vvsfittings.dk

Ringivevej 95

7323 Give

E-mail: kundeservice@vvsfittings.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________    

 

Modtaget den: _____________________________

 

Ordre/faktura nr.: _____________________________

 

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)